Netwerk specialist 

Optimale thuis- en wifinetwerken

Wifiverbindingen zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Een slechte verbinding is dan ook vaak erg vervelend. EHB-AV helpt problemen met uw thuisnetwerk te voorkomen en biedt kwalitatieve wifiversterkers aan opdat u zonder problemen online uw werk zou kunnen uitvoeren. Ook de installatie van de modem en de routers neemt vakman Sven De Ridder graag voor zijn rekening. 

Specialiteiten

EHB-AV is gespecialiseerd in het installeren van thuisnetwerken die ervoor zorgen dat u printers en bestanden kunt delen met verschillende computers in huis. Verder kunt u via ons een doe-het-zelf pakket laten installeren zodat u zelf aan de slag kunt gaan met uw netwerk, zowel draadloos als met bedrading. 

Contact

Voor dringende zaken kunt u rekenen op Sven De Ridder. Hij stelt alles in het werk om u zo snel mogelijk te helpen wanneer uw internetverbinding het begeven heeft. U kunt ons bovendien steeds contacteren met vragen of voor een offerte op maat. Ook voor audio en video oplossingen, audio en video reparaties, domotica, Bang & Olufsen, elektriciteitswerkennetwerkverbindingen en wifi zijn wij zonder twijfel dé specialist in de ruimere omgeving van Hulshout.