Audio en video specialist 

Perfect beeld en geluid voor uw totaalbeleving

Het belang van goed geluid en kwaliteitsvol beeld mag niet onderschat worden voor uw totaalbeleving. Geef daarom uw audiovisuele wensen door aan EHB-AV en laat u adviseren door echte experten. Om een geschikte muziekinstallatie te vinden is het belangrijk dat u nagaat wat precies uw behoeften zijn op vlak van audio. Wenst u muziek te streamen in uw woning of wilt u enkel de radio laten spelen in diverse ruimtes? EHB-AV helpt u graag verder met gericht advies. Welke keuze u ook maakt, Sven De Ridder kan u de juiste tips geven om tot een perfecte oplossing te komen! 

Heeft u een toestel gekocht zoals een televisie, beamer, projector, … maar ziet u het bos door de bomen niet door alle kabels die aangesloten moeten worden? Begrijpelijk! Sven De Ridder installeert uw toestel in een mum van tijd en zorgt er bovendien voor dat de kabels netjes weggewerkt worden zodat ze visueel geen storend element vormen in uw woning. Dat kan op een subtiele manier verwezenlijkt worden in een valse muur, in een kabelsok, kabelgoot of kabelbuis. Bovendien is EHB-AV ook specialist en dealer van Bang & Olufsen, u kan steeds bij Sven terecht voor het aankopen van audiovisueel materiaal of voor het ontvangen van deskundig advies.   

Diverse diensten

Het dienstenpakket dat EHB-AV aanbiedt is zeer ruim. Ondersteuning bij het kiezen van een juiste geluidsinstallatie, het wegwerken van kabels, het upgraden van uw bestaande installatie, … Sven De Ridder kan het allemaal! Ook voor de afstelling van apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres, net als voor het koppelen van uw apparatuur aan diverse muziekproviders zoals Deezer en Spotify. 

Niet enkel de televisie aansluiting en muziekinstallatie in uw woning kunnen geïnstalleerd of bediend worden door EHB-AV, ook professionals kunnen rekenen op de ervaring van Sven De Ridder. Heel wat bedrijven kiezen ervoor om vergaderruimtes te voorzien van een beamer, projector of groot beeldscherm. U wilt het uiteraard niet riskeren dat er een onverwacht defect optreedt. Daarom is het cruciaal om het aansluiten of checken van uw materiaal over te laten aan een expert die over de nodige kennis en kunde beschikt. 

Tot slot hebben we bij EHB-AV reeds jaren ervaring in verlichtingswerken en netwerkproblemen. Een update van uw (LED) verlichting? Uw internetverbinding op punt stellen of installeren? Slechts één adres! 

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diverse diensten die we aanbieden? Wilt u een vrijblijvende offerte op maat aanvragen? Wij zijn steeds bereikbaar, ook voor dringende noodgevallen bijvoorbeeld met betrekking tot uw televisie of internetverbinding. Contacteer EHB-AV, wij helpen u met plezier verder!