Algemene elektriciteitswerken 

Uw elektriciteitswerken keuringsklaar

Wenst u een expert in te schakelen om uw kleine elektriciteitswerken te laten uitvoeren? Neem dan contact op met EHB-AV. Zowel voor nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten kunt u rekenen op deze specialist. U krijgt steeds een oplossing op maat voorgeschoteld die niet alleen duurzaam en energiebesparend is, maar ook inzet op het verhogen van uw wooncomfort

Alle elektriciteitswerken worden door de zaakvoerder zelf uitgevoerd. Zo bent u zeker van een snelle en correcte service en hoeft u maar één persoon aan te spreken. Bovendien maken we enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen met garantie en wordt elke installatie afgeleverd met een attest. 

Uw elektriciteitsnetwerk is in goede handen

Zaakvoerder Sven heeft de nodige ervaring en kennis en is daarom uw garantie op een perfecte installatie van uw elektriciteit. Ook voor het uittekenen van een elektriciteitsplan op maat, het keuringsklaar maken van uw elektriciteit, het afbreken en vervangen van bestaande verlichting, het opbouwen van uw zekeringskast of het vernieuwen van uw kabels kunt u rekenen op de expertise van EHB-AV.

Bent u niet door de keuring geraakt? No worries! In een mum van tijd zorgt Sven voor de herkeuring en voor alle nodige aanpassingen. 

Contact

Ook voor home cinema, thuisnetwerken, audio-video reparaties, Bang & Olufsen,domotica, audio-video installaties kunt u bij EHB-AV terecht. Heeft u nog vragen of wenst u bijkomende inlichtingen te verkrijgen? Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neem dan gerust even contact met ons op.